Uw transport, levering, inhuizing & montage is onze zorg

Opruimen

Inboedel opruimen

Parkstad Moving Company kan naast het ontruimen van woningen en bedrijfspanden, ook voor u opruimen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het opruimen van een magazijn, kelder, zolder, schuur of garage. De ruimte wordt helemaal netjes gemaakt en – indien gewenst – ook schoon opgeleverd.

Duurzaam inboedel opruimen

Wanneer u zelf niet aan opruimen toekomt – bijvoorbeeld door fysieke ongemakken of door tijdgebrek – helpen wij u graag. Onze werknemers doen er alles aan om de ruimte fris en netjes voor u of een volgende huurder achter te laten. Onze werkwijze is duurzaam. Het restafval dat tevoorschijn komt tijdens het opruimen wordt op milieuvriendelijke wijze gedeponeerd op de daarvoor bestemde locaties. Zo wordt u volledig ontlast. Opgeruimd staat netjes!

De inboedel die nog een tweede kans verdiend, slaan wij in ons magazijn op. In onze eigen werkplaats worden de spullen grondig gereinigd en opgeknapt. Ook bankstellen worden eerst grondig gereinigd en indien nodig gerepareerd, zo zorgen we goed voor het milieu en geven deze spullen een tweede leven.

Kijk voor aanbod bij “Alles voor een Appel en een Ei”